Hieronta

Hieronta

Mitä hieronta on?

Hieronta on yksi vanhimmista hoitomuodoista, jonka avulla aineenvaihdunta vilkastuu sekä verenkierto tehostuu. Hieronnassa lihas rentoutuu ja muuttuu elastisemmaksi. Hieronta on loistava helpotus esimerkiksi kiputiloihin niska- ja hartiaseudulla sekä selässä. Se ehkäisee erilaisia lihas- ja nivelkipuja sekä päänsärkyä ja jomotusta. Hieronta poistaa tehokkaasti myös stressiä.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii kaikille. On myytti, että vain urheilijoiden olisi hyvä käydä hierojalla. Hieronta rentouttaa lihaksia ja vapauttaa kehon nestekierron. Lihaksille kulkeutuu enemmän happea ja ravinteita, ja esimerkiksi kehon palautuminen nopeutuu.

Kuuntelen sinun toiveitasi ja kehosi tarpeita koko ajan hieroessani. Minulle on tärkeää, että hieronta on sinusta miellyttävä kokemus ja saat avun vaivaan, jonka vuoksi tulit hierottavaksi.

Miksi hierojalla kannattaa käydä?

Hieronnasta saat apua esimerkiksi rasituksesta johtuvaan kipuun ja lihaskipuun sekä lihaskireyksiin. Hieronta vähentää kortisolin määrää kehossa, eli laskee ihmisen stressitasoa. Hieronta kohottaa usein mielialaa ja se voidaan kokea hemmotteluna.

Milloin hierojalle ei kannata tulla?

Hierontaa kannattaa välttää, mikäli sinulla on akuutteja vammoja – esimerkiksi kudosten repeämiä tai tulehduksia lihaksistossa. Älä tule hierontaan myöskään kuumeessa tai muuten sairaana.

Varataanko sinulle aika hierontaan heti? Ota yhteyttä täältä!

Ota yhteyttä* Pakollinen